The Coach House – Timsbury

Share Project :

The Coach House - Timsbury

A new extension and refurbishment project located in the Somerset countryside and set within a generous landscaped garden.

Our Client's brief was to reimagine the ground floor layout. By designing a new orangery garden room structure to the previously blank rear elevation, this would take full advantage of the generous landscape gardens and woodland that faced this aspect.

With our Client initially based oversea's, Nick Shipp Architects were able to manage the design and approvals process remotely. On site construction works were also managed in tandem with the Client's relocation and eventual occupation of their new family home.


Client
Private

Location
The Coach House, Timsbury, Nr Bath

Facility
Residential

Size
630m² | 6780 sqft

Scope
Architecture, Interior Architecture